Мы в соцсетях

Закажите бесплатную консультацию

Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.






Біокамін Planika Edge

Біокамін Planika EdgeУ наш час особливо популярними стали такі предмети домашнього інтер'єру, як каміни. Зайшовши в квартиру до свого товариша або колеги, Ви можете здивуватися, побачивши в його вітальні палаючий камін з тліючим на вогні вугіллям. При цьому всьому, що найдивніше, камін не має вихлопної труби або інших подібних пристроїв. І Ви не помилилися, так як біокамін Planika Edge не припускає установку пічної труби, постійного вигрібання золи. Ви ніколи не відчуєте запаху гарі або задушливого диму від каміна, так як його горіння забезпечують не дрова, як у стандартних традиційних камінів і печей, а спеціальне біопаливо.

Салон «Біокаміни, каміни, барбекю» порадує Вас різноманітністю камінів, які абсолютно безпечні для квартирних умов і не принесуть Вашим меблям і навколишньому середовищу ніякої шкоди. Біокамін Planika Edge дуже простий в установці і на його монтаж у нас не піде більше однієї години часу.

Бажаєте насолодитися тишею, затишком і теплом Вашої великої вітальні, споглядаючи відблиски камінного вогню на стінах Вашої квартири? Погодьтеся, Ви б не відмовилися б від такого задоволення, особливо в осінній дощовий день. Біокамін Planika Edge прекрасно впишеться в будь-який інтер'єр, так як його будова достатньо не громіздка. Конструкція каміна легко декорується і інкрустується.
За бажанням, Ви можете замовити штучні дрова, для того, щоб створити ефект справжнього каміна або печі. Купуючи у нас біокамін Planika Edge, Ви зможете додатково придбати спеціальні поліна, які, розжарюючись від температури вогню, імітують ефект тліючого вугілля. При цьому, Ви не відчуєте запах гару або сажі.
Біокамін Planika Edge абсолютно простий у використанні, так що в його роботі може розібратися навіть дитина. Вам не потрібно буде будувати спеціальну нішу під камін або бурити дірку для вихлопної труби. Камін працює від запалених пальників, і продукти його горіння абсолютно безпечні і не токсичні.

Салон «Біокаміни, каміни, барбекю» запрошує всіх любителів камінів і барбекю в наш шоу рум. Тут Ви побачите своїми очима біокамін Planika Edge і зможете розібратися в його роботі.


Проекты с биокаминами Planika