Мы в соцсетях

Закажите бесплатную консультацию

Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.






Модульні барбекю із бетону

Модульні барбекю із бетонуМодульні барбекю з бетону можуть бути корисні тим людям, які часто виїжджають за місто з сім'єю або друзями. Всі знають про відмінні якості барбекю з бетону. Тому власники шашличних і великих заміських кафе і ресторанів поспішають обзавестися такого виду «м'ясною чудо-пічкою».

Салон «Біокаміни, каміни, барбекю» радить Вам замовити модульні барбекю з бетону. Ви зможете готувати дуже смачне м'ясо прямо у себе на дачі, радуючи своїх рідних і близьких.


Модульні барбекю з бетону вигідно відрізняються від мангалів та грубок тим, що мають низьку температуру приготування і тривалу обробку м'яса димом. Через це Ваше улюблене м'ясо придбає просто фантастичний смак і аромат.

Головними перевагами модульного барбекю з бетону є простота збірки і якість приготування їжі. Температура при готуванні досягає приблизно 90˚, що дозволяє не спалити м'ясо. Час приготування в такому барбекю – від двох годин, за рахунок постійної циркуляції диму, м'ясо добре просочується ним, залишається соковитим і відмінно виглядає. Готове м'ясо набуває темно коричневого кольору і покривається хрусткою і ароматною скоринкою.

Модульні барбекю з бетону фахівці радять встановлювати далеко від дому, адже дим від приготування і громіздкість самого барбекю може перешкодити Вашим домочадцям. Постарайтеся вибрати місце для спорудження барбекю так, щоб конструкція постійно обвівалась вітром. Щоб Ваше бетонне барбекю не так впадало в очі і відрізнялося від дизайну інших будівель, можна декорувати його під колір і стиль природи або Вашого будинку. Є багато варіантів декорацій, якщо, звысно, Ви хочете цим зайнятися.

Салон «Біокаміни, каміни, барбекю» запрошує Вас познайомитися зі світом барбекю і вибрати гідне з них. Адже відпочинок на дачі з модульним барбекю з бетону стане набагато цікавішим і кориснішим!

Проекты с биокаминами Planika