Мы в соцсетях

Закажите бесплатную консультацию

Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.






Біокамін вбудований

Біокамін вбудованийБіокаміни (екокаміни) набирають популярність в Україні. Такий вид каміна за ступенем декоративності нічим не поступається звичайному дров'яному і при цьому ще має деякі важливі переваги. Каміни, що працюють на біопаливі, хороші тим, що безпечні для людини і навколишнього середовища. Звичайно, вогонь тут все-таки буде справжнім. І чіпати його руками не варто, щоб уникнути опіків. Але в іншому, камін безпечний. Біопаливо згорає без кіптяви і токсичних викидів в повітря. Вбудований біокамін буде відмінним рішенням, якщо неможливо обладнати в приміщенні ефективну систему димовідведення.

Вбудований біокамін займе мінімум місця в кімнаті. Його можна монтувати прямо в стіну. А можна, якщо вільної площі достатньо, обладнати для нього спеціальний острівець на підлозі. Каміни такі бувають як закритими, так і повністю відкритими. Якщо в будинку проживають діти, то останній варіант, звичайно, не підійде. Після установки каміна насолоджуватися грою язиків полум'я у власній оселі можна буде хоч кожен день. Головне запастися спеціальним паливом. І вбудований біокамін, і паливо для нього купити можна в нашому салоні. Вся наша продукція сертифікована, що дозволяє нам впевнено стверджувати її високу якість.

Давно мрієте придбати для своєї вітальні біокамін вбудований? Ми із задоволенням допоможемо Вам в цьому!

У нашому асортименті є багато цікавих пропозицій. Підібрати і для Вашого інтер'єру що-небудь підходяще не складе труднощів. Якщо приміщення не дуже велике, то біокамін вбудований буде тут дуже до речі. Хоча і в великих за площею кімнатах такі каміни можуть виглядати дуже доречно і симпатично.

Потрібен біокамін вбудований? Приїжджайте в наш салон!


Проекты с биокаминами Planika