Мы в соцсетях

Закажите бесплатную консультацию

Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.






Комплекс барбекю з каміном

Комплекс барбекю з каміномЩоб повністю задовольнити потреби своїх клієнтів, власники заміських будинків відпочинку замовляють комплекс барбекю з каміном, або ж барбекю з пічкою, коптильнею або мангалом. Все це можна спорудити, за бажанням і потребам замовника.

Салон «Біокаміни, каміни, барбекю» професійно займається виготовленням та встановленням різного пічного обладнання як в будинку, так і на Вашій ділянці у дворі. Комплекс барбекю з каміном буде добре виглядати на Вашій садибі.

Якщо Ви любитель готувати їжу на багатті – Вам необхідно замовити комплекс барбекю з каміном або з іншим пічним обладнанням, на Ваш розсуд. Крім цього комплексу на дачі або в заміському ресторані передбачають затишну дерев'яну альтанку, крісла, лежаки і великий стіл для прийому їжі на свіжому повітрі.

За Вашим бажанням, ми можемо виготовити комплекс барбекю з каміном, а також мангалом або коптильнею, піччю і т.д. Ви можете самі вибрати, що Вам потрібно в цьому комплекті, адже ця споруда буде як єдиний комплекс. Це дуже зручно, тому що поруч із м'ясом, яке готується в барбекю, Ви можете коптити рибу в коптильні і пекти хліб в руській печі. Любителі смачних юшок і ухи на багатті, хочуть, щоб до цього пічного комплексу входив також і казан.

Щоб замовити комплекс барбекю з каміном, Вам необхідно проконсультуватися з нашими фахівцями. Можливо, Ви захочете додати в свій проект ще додаткове пічне обладнання. Щоб комплекс коректно працював і виконував свої функції, необхідно все продумати і скласти проект споруди.

Проект споруди комплексу барбекю з каміном Ви можете обговорити з нашими майстрами як по телефону, так при особистій зустрічі. Відвідайте салон «Біокаміни, каміни, барбекю» і Вам допоможуть скласти всі необхідні креслення і плани.

Проекты с биокаминами Planika