Мы в соцсетях

Закажите бесплатную консультацию

Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.






Продаж біокамінів

Продаж біокамінівБіокамін – чудовий винахід, що заслуговує на увагу. Це раніше камін був джерелом не тільки живого вогню і тепла, але також пилу, попелу, диму і кіптяви. Сучасний біокамін взагалі не виділяє шкідливих речовин і, тим більше, не є джерелом бруду. Для горіння в ньому використовуються не дрова чи вугілля, а рідина рослинного походження під назвою біоетанол. Якщо точніше, горить навіть не сама ця рідина, а її пари. Згорає паливо таке все, без залишку, утворюючи лишень водяну пару і вуглекислий газ. Для приміщень, не обладнаних димоходом або додатковою вентиляцією, це просто ідеальний варіант.

Продаж біокамінів в Україні практикується не так давно. Такі «чисті» каміни українці відкрили для себе недавно, але вже встигли їх оцінити по достоїнству і полюбити. Що може бути краще такого каміна для умов квартири або приватного будинку без димоходу? Мабуть, нічого. Продаж біокамінів – послуга, яка стає все більш затребуваною. Все більше людей бажають обзавестися таким дивом. Наш салон теж займається продажем біокамінів. Ми раді, що можемо подарувати своїм клієнтам частинку тепла і затишку у вигляді чудового каміна. Ми впевнені, що таке джерело живого вогню даруватиме виключно радісні емоції.

Цікавить продаж біокамінів? Каміни такого плану може запропонувати Вам студія камінів «KAMIN-bio»!

Українські домовласники в нашому салоні можуть придбати каміни серії біо виробництва Німеччини, Польщі, США. Ми вирішили для себе, що будемо займатися продажем біокамінів тільки кращої якості і ось вже який рік дотримуємося цього курсу.

Продаж біокамінів вищого класу – один з напрямків діяльності нашої компанії.


Проекты с биокаминами Planika