Мы в соцсетях

Закажите бесплатную консультацию

Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.






Збірні каміни

В даний час на ринку камінів і печей можна виділити два види домашніх камінів: перший вид - які будуються по цеглині, а інший вид – збірні каміни, які можна зібрати за допомогою спеціальних деталей. Другий варіант найбільш поширений, адже його відносно легко зібрати і не потрібно наймати майстра, щоб вибудувати камін.

Салон «Біокаміни, каміни, барбекю» виготовляє і встановлює збірні каміни. Багаторічна практика дозволяє нашим співробітникам якісно виконати необхідну роботу, і Ви залишитеся задоволені.

Збірні каміни, на відміну від цегельних, не передбачають наявність фундаменту, і встановлюються просто на підлогу.
Поширеною складовою збірних камінів є топка з чавуну (або іншого металу) закритого типу. У комплект такого каміна як правило входить скляні жароміцні дверцята, спеціальний димохід і облицювальний матеріал.

Головним плюсом збірних камінів є можливість зібрати конструкцію безпосередньо на території замовника. А різноманітні деталі дозволяють скомбінувати будь-який варіант каміна.

Існує ще один різновид каменів, які зібрані з бетонних блоків. Блоки кріпляться між собою спеціальним клеєм а потім обкладаються жаростійкою плиткою або облицювальною штукатуркою. За бажанням, клієнт може замовити не бетонні блоки для збірки, а мармурові або з вулканічної пемзи. Будь-який варіант виглядає ефектно і шикарно.

Ви хочете внести затишок і тепло у Ваш будинок? В салоні «Біокаміни, каміни, барбекю» Ви зможете замовити збірний камін для своєї вітальні. Проконсультуйтеся з нашими фахівцями і вони допоможуть Вам здійснити вибір.

Проекты с биокаминами Planika