Мы в соцсетях

Закажите бесплатную консультацию

Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.






Біокамін Prime Fire

Біокамін Prime Fire

Розумні технології останнього часу дозволили створювати автоматичні каміни із справжнім вогнем, але без запаху горіння або додаткового обслуговування дровами. Купивши біокамін Prime Fire, Ви не будете мати турботу про те, де дістати дрова для розпалювання, не будете встановлювати вентиляційну шахту і боротися з золою, яка постійно осідає на Ваших меблях. Всі ці незручності залишилися позаду, так як на зміну традиційному каміну прийшов новий, автоматичний камін.

В салоні «Біокаміни, каміни, барбекю» Ви зможете вибрати багатофункціональний, модний і просто ідеальний для Вашого будинку і інтер'єру біокамін Prime Fire.

Його переваги можна описати в дуже довгому списку, так як їх по-справжньому багато. Першою, і головною перевагою біокаміна Prime Fire є те, що його робота не вимагає додаткових елементів, крім біопалива і електромережі. Такий камін досить простий і зручний в монтажі, його можна встановити без жодних прибудов або вибурювання отвору для димоходу.
Біокамін Prime Fire при горінні не видає запаху гарі або сажі, і Вам не потрібно буде чистити його або часто його обслуговувати. Дана лінійка випущена зі спеціальною технологією «Без запаху», яка надасть Вам можливість установки каміна в будь-якому для Вас зручному місці. Роботу каміна Ви можете легко контролювати спеціальним пультом, а стежити за рівнем палива і іншими показниками можна буде на дисплеї.
Завдяки своїй зручній конфігурації, біокамін Prime Fire не є чимось громіздким і не займає багато місця. Його вага становить приблизно 18 кг, і в його комплект йде спеціальний заводський короб, в якому передбачається його подальше використання.

У нашому шоу румі представлені всі види біокамінів, включаючи біокамін Prime Fire. Ви можете спостерігати за його роботою і навіть самостійно його перевірити, поставити всі питання.


Проекты с биокаминами Planika