Мы в соцсетях

Закажите бесплатную консультацию

Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.






Біокамін Fireline Futomatik

Біокамін Fireline FutomatikБіокамін Fireline Automatik є напівавтоматичним багатофункціональним приладом, який може замінити собою повноцінний камін із справжнім вогнем. Широка функціональність біокаміна полягає в наявності світлодіодного дисплея, даний вид каміна має вбудовану панель управління, за допомогою якої Ви зможете самостійно регулювати рівень вогню.

В салоні «Біокаміни, каміни, барбекю» представлена ​​лінійка біокамінів останнього покоління. Завдяки сучасному дизайну і доступності у використанні, біокамін Fireline Automatik став найбільш популярним серед своїх аналогів.

Даний тип каміна, крім усього іншого, має кілька датчиків безпеки, які ведуть контроль температури нагрівання каміна, рівень використання палива і попереджає про рівень вмісту вуглекислого газу в приміщенні. Маючи такі цінні властивості, біокамін Fireline Automatik став абсолютно безпечним для використання його в квартирних умовах. Ви можете купити його як для приватного будинку, так і для будь-якої квартири.
Для того, щоб всі датчики і сам біокамін Fireline Automatik працювали повноцінно, йому буде потрібне підключення до електромережі. Сам же камін потребує біопалива, яке заздалегідь заправляється в пальники через спеціальний отвір. Завдяки своїй економічній розтраті палива, камін може горіти при безперервній роботі близько 6 годин.
Біокамін Fireline Automatik володіє міцним протиударним корпусом, його робота не вимагає вентиляції або додаткового обслуговування. У деяких моделях є чотири рівні регулювання вогню, що дозволяє в будь-який час зробити полум'я більшим чи меншим, на Ваш розсуд.

Відвідайте з Вашою родиною салон «Біокаміни, каміни, барбекю» і виберіть гідний, на наш погляд, біокамін Fireline Automatik.


Проекты с биокаминами Planika